Adresbeheer

Adresbeheer met AdreZ

Al uw relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken en coderen. Uitgebreide selectiemogelijkheden om ieder segment boven water te krijgen. Uw kerstkaart-selectie was nog nooit zo eenvoudig en compleet.

Flexibel

Al uw relaties en contacten in één systeem verrijkt met codes en vrije velden. En uiteraard alle communicatie-info zoals telefoon, e-mail etc.

U

Zoeken

Met AdreZ en de gratis mobiele versie vindt u iedere contactpersoon en organisatie en krijgt u toegang tot alle beschikbare gegevens.

Segmenteren

Selecteer op alle mogelijke combinaties. Uw gewenste selectie is zo gemaakt, die u vervolgens direct kunt bekijken, exporteren of mailen.

Integratie

AdreZ integreert naadloos met MailingLijst voor het verzenden van professionele en effectieve nieuwsbrieven, persberichten en uitnodigingen.

Tarieven

AdreZ is de meest voordelige adressenbeheer-oplossing voor de culturele sector.
Afhankelijk van uw wensen stellen we graag een voorstel op maat voor u op.

AdreZ Light

41/maand
  • 1 gebruiker
  • 5.000 adressen
  • Alle functionaliteiten
  • Inclusief helpdesk

AdreZ Small Business

75/maand
  • 3 gebruikers
  • 10.000 adressen
  • Alle functionaliteiten
  • Inclusief helpdesk

Extra opties

Extra gebruikers va € 12,50 p.m.
Extra adressen va € 18,50 p.m.
Rolodisk module (onbeperkt kijkers) € 39,00 p.m.
Integratie extern In overleg

Toelichting

Het maandbedrag wordt in overleg afgestemd op basis van het aantal gelijktijdige gebruikers, en te beheren adressen. De modules zijn flexibel uitbreidbaar, of in dal-maanden juist te beperken. Voor nieuwe klanten is een opstartpakket met basis conversie van uw huidige adressenbestand, training en assistentie bij inrichting beschikbaar.

EM-Support, de beste helpdesk!

Gebruikers van EM-Cultuur diensten genieten ongeëvenaarde service van onze helpdesk. Wij zien graag dat u onze diensten optimaal kunt gebruiken. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail.
Zoeken

Zoeken


AdreZ is een beheerder van organisaties en contactpersonen pur sang. U kunt snel adressen zoeken en vinden om ze te verrijken met alle informatie die u weet over de relatie. Er is een gratis mobiele versie van AdreZ waarmee u overal toegang heeft tot het collectieve relatie-geheugen van uw bedrijf.

Selecteren


AdreZ beschikt over ongekende selectie mogelijkheden. Selecteer op alle combinaties van codes, vrije velden, regio, etc. Veel gebruikte, en complexe selectievragen deelt u met uw collega’s of slaat u op voor hergebruik.

Selecteren
Exporteren

Exporteren


Nadat de juiste selectie is gemaakt kunt u een aantal dingen doen. U kunt de selectie natuurlijk bekijken, maar ook direct printen op een etiket of exporteren naar Excel. Of u kunt de adressen snel een mooie en effectieve e-mailing sturen met MailingLijst.

Onze klantenkring…

…is vooral cultureel. Die vinden we leuk en zijn we mee bekend, daar werken we graag voor.

Veelgestelde vragen

Is AdreZ een CRM pakket?

AdreZ is een sterk adresbeheersysteem waarmee verschillende gebruikers altijd en overal toegang hebben tot het adressenbestand. Adressen kunnen worden gecodeerd zodat elk denkbare selectie mogelijk is. AdreZ is niet zelf CRM, maar wel een tool voor organisaties die CRM willen ‘bedrijven’. AdreZ kan feitelijk alles wat u als marketeer zou willen van een adressen-systeem!

Is er een AdreZ-APP?

Ja, er is ook een mobiele versie van AdreZ. Ideaal voor onderweg. Alle gebruikers kunnen inloggen met hun eigen kantoor-inloggegevens. Vervolgens kunt u snel adressen opzoeken in het bestand, om ze vervolgens met één druk op de knop te bellen, of te mailen.

Kan ik adressen exporteren?

Ja, u kunt in AdreZ selecties maken van adressen en deze exporteren naar Excel, CSV of Word. U bepaalt zelf welke kolommen, in welke volgorde u in Excel wilt tonen. Voor kant en klare etiketten van Avery tot Herma is er een rapporten-module die uw adressen in 2 klikken voor u klaar zet in een printbare PDF. Uw adresselecties kunt u zonder export/import gebruiken in MailingLijst om direct een mooi opgemaakte e-mail te versturen naar uw selectie.

Kan ik de adressen ook mailen?

Dat is mogelijk, er is een snelle ‘e-mail knop’ om een groep adressen te mailen met uw eigen e-mailprogramma zoals G-mail, Outlook, Zimbra enzovoort. Daarnaast integreert met de e-mailmarketing applicatie MailingLijst, en kunt u uw nieuwsbrief direct sturen naar adressen/selecties uit AdreZ. Via de Excel-exports kunt selecties in kant-en-klaar formaat uitwisselen met MailChimp en andere e-mailproviders.

Kunnen er meerdere gebruikers werken in AdreZ?

Ja, het is mogelijk dat u met meerdere gebruikers werkt in AdreZ. Het programma is geheel role-based, hetgeen betekent dat u uw medewerkers rollen toebedeelt en per rol bepaalt u welke bevoegdheden een medewerker krijgt.

Meer weten of een afspraak?

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende demonstratie en adviesgesprek. Dit verplicht tot niets, en we adviseren u graag over uw adresbeheer- en CRM vragen. Natuurlijk hopen we dat AdreZ hierin een rol kan spelen.

© EM-Cultuur 2017 – Damrak 68 – 1012 LM Amsterdam – 020-4626000 – info@em-cultuur.nl

Share This